100 g frugtkød fra en passionsfrugt (gerne frossen)
125 g fersken i skiver på dåse
100 g granola
20 g havregryn
20 g kokosflager
10 g puffet quinoa
1 spsk. honning
50 g smør
6 husblasblade
Sådan gør du
Læg bagepapir i bunden af en springform på 15 cm i diameter.
Blend kort granola, havregryn, kokosflager, quinoa og honning i en foodprocessor.
Smelt smørret i en gryde, og rør det sammen med granolablandingen med en ske eller spatel.
Fordel blandingen i bunden af springformen, og tryk godt sammen. Læg halvdelen af ferskenskiverne på, og sæt på køl.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. fem min., og pres den derefter fri for vand.
Varm 2 spsk. af væsken fra fersknerne på dåse op, og opløs 3 1/2 blade husblas i den
Tilsæt Optimel kvark med vanilje, og rør grundigt, inden du hælder det i springformen, der så igen skal på køl.
Varm frugtkødet fra passionsfrugten op, og opløs de resterende 2 1/2 blade husblas i det.
Mos resten af ferskenskiverne, og rør dem i passionsfrugt-blandingen.
Lad frugt-blandingen køle ca. 30 min., og hæld den ovenpå kvarklaget i springformen, der så skal tilbage i køleskabet. 11. Efter cirka 3 timer på køl er kagen klar.